0 0

Shpërbëhet grupi ” Fifth Harmony ” pas 6 vitesh së bashku

Një lajm i trishtë ka shkuar ditën e sotme për të gjithë “Harmonizers” pasi vajzat e grupit lajmëruan se nuk do të ketë më “Fifth Harmony”. Kanë kaluar 6 vite që nga pjesëmarrja e tyre në “X Factor” dhe tashmë Dinah, Lauren, Normani dhe Ally ndiejnë nevojën që të plotësojnë karrierën e tyre atistike solo. […]

0 0

Vig Poppa dhe Argjentina Ramosaj lançojnë ” Bad Boy “

Reperi i njohur Vig Poppa dhe këngëtarja Argjentina Ramosaj kanë publikuar bashkëpunimin e tyre më të ri. “Bad boy” titullohet kënga e tyre më e re, e cila është punuar nga Cekic Beatz dhe ESBeats.

0 0

Lind Islami dhe Venera Lumani kanë publikuar këngën e re me titull ” Betohem “

Lind Islami dhe Venera Lumani kanë publikuar këngën e re me titull “Betohem”, të cilën e kanë shoqëruar me videoklip. Muzikën e kësaj kënge e kanë bërë vet dy këngëtarët, derisa tekstin e ka shkruar Yll Limani.

0 0

BimBimma dhe ErgenNR përfaqësojnë Kosovën në festivalin e hip-hopit në Belgjikë

“Balkan Trafik” është festivali i hip-hopit i cili organizohet prej 12 vjetësh. 12 edicionet në Bruksel, ndërsa edicioni i parë u realizua në Paris, e ndërsa edhe këtë vit do të organizohet në Bruksel. Qëllimi i festivalit unik është të hapë mendjen ndaj multikulturalitetit të Brukselit (Brukseli si qyteti kryesor multikulturor në të gjithë Evropën) […]

0 0

Noizy gati këngën e re për festën e gruas

Noizy tashmë e ka gati këngën e tij të re, të quajtur ‘Mbretëresha’ e cila është dedikim për nënën e tij. Këtë këngë, ai do ta lasnojë me datën 8 mars, pikërisht në Ditën e Gruas. Noizy kohë më parë pati publikuar pjesë të këngës por të plotë do ta dëgjojmë ditën e nesërme.

Now On Air

Good Morning Tirana

Good Morning Tirana

6:00 am 8:00 amUpcoming shows
Friday 6:00 am

Good Morning Tirana

Friday 8:00 am

Top Hits

Divan Selection

Friday 5:00 pm

Wavy Hour

Hip Hop & R&B

Friday 6:00 pm

New Entries

New Entries

Friday 7:00 pm

Top Hits

Divan Selection

Friday 9:00 pm

Top of the Week

Friday 10:00 pm

Sweet Mixtapes

Sweet MixtapesUS Top 10 Music Chart

Full tracklistRadio Schedule

Choose a day


Good Morning Tirana

6:00amMonday

6:00amMonday

Top Hits

8:00amMonday

8:00amMonday

The day at Divan Radio starts with "Top hits"

Learn more

Wavy Hour

5:00pmMonday

5:00pmMonday

Wavy Hour - Hip Hop & RnB[...]

Learn more

Top of the Week

9:00pmMonday

9:00pmMonday

Top of the Week

Learn more

Deep House

10:00pmMonday

10:00pmMonday

Blending the warmth of house music with the cold structural precision of house.

Learn more

A Je Për Trip

11:00pmMonday

11:00pmMonday

Podcast ku ekspolorohen zhanër të ndryshëm muzike. Fokusohet në promovimin e vlerave të bandave/producentëve lokal por gjithashtu dhe atyre ndërkombtarë duke e ndërthurur atë me info mbi trake të caktuar.

Learn more

ChillBeats

2:00amMonday

2:00amMonday

Good Morning Tirana

6:00amTuesday

6:00amTuesday

Top Hits

8:00amTuesday

8:00amTuesday

The day at Divan Radio starts with "Top hits"

Learn more

Wavy Hour

5:00pmTuesday

5:00pmTuesday

Wavy Hour - Hip Hop & RnB[...]

Learn more

New Entries

6:00pmTuesday

6:00pmTuesday

New Entries[...]

Learn more

Top Hits

7:00pmTuesday

7:00pmTuesday

The day at Divan Radio starts with "Top hits"

Learn more

Deep House

10:00pmTuesday

10:00pmTuesday

Blending the warmth of house music with the cold structural precision of house.

Learn more

ChillBeats

12:01amTuesday

12:01amTuesday

Good Morning Tirana

6:00amWednesday

6:00amWednesday

Top Hits

8:00amWednesday

8:00amWednesday

The day at Divan Radio starts with "Top hits"

Learn more

Wavy Hour

5:00pmWednesday

5:00pmWednesday

Wavy Hour - Hip Hop & RnB[...]

Learn more

New Entries

6:00pmWednesday

6:00pmWednesday

New Entries[...]

Learn more

Top Hits

7:00pmWednesday

7:00pmWednesday

The day at Divan Radio starts with "Top hits"

Learn more

Sweet Mixtapes

10:00pmWednesday

10:00pmWednesday

Sweet Mixtapes

Learn more

ChillBeats

2:00amWednesday

2:00amWednesday

Good Morning Tirana

6:00amThursday

6:00amThursday

Top Hits

8:00amThursday

8:00amThursday

The day at Divan Radio starts with "Top hits"

Learn more

Wavy Hour

5:00pmThursday

5:00pmThursday

Wavy Hour - Hip Hop & RnB[...]

Learn more

House Nation

8:00pmThursday

8:00pmThursday

House Nation

Learn more

Sweet Mixtapes

10:00pmThursday

10:00pmThursday

Sweet Mixtapes

Learn more

ChillBeats

2:00amThursday

2:00amThursday

Good Morning Tirana

6:00amFriday

6:00amFriday

Top Hits

8:00amFriday

8:00amFriday

The day at Divan Radio starts with "Top hits"

Learn more

Wavy Hour

5:00pmFriday

5:00pmFriday

Wavy Hour - Hip Hop & RnB[...]

Learn more

New Entries

6:00pmFriday

6:00pmFriday

New Entries[...]

Learn more

Top Hits

7:00pmFriday

7:00pmFriday

The day at Divan Radio starts with "Top hits"

Learn more

Top of the Week

9:00pmFriday

9:00pmFriday

Top of the Week

Learn more

Sweet Mixtapes

10:00pmFriday

10:00pmFriday

Sweet Mixtapes

Learn more

Deep House

12:01amFriday

12:01amFriday

Blending the warmth of house music with the cold structural precision of house.

Learn more

ChillBeats

2:00amFriday

2:00amFriday

Good Morning Tirana

6:00amSaturday

6:00amSaturday

Top Hits

8:00amSaturday

8:00amSaturday

The day at Divan Radio starts with "Top hits"

Learn more

Wavy Hour

5:00pmSaturday

5:00pmSaturday

Wavy Hour - Hip Hop & RnB[...]

Learn more

New Entries

8:00pmSaturday

8:00pmSaturday

New Entries[...]

Learn more

PitCast

10:00pmSaturday

10:00pmSaturday

Pit Ahmeti invites every Saturday one DJ to perform for one hour on his PitCast show. Every Saturday one different name. Stay tuned!

Learn more

Deep House

11:00pmSaturday

11:00pmSaturday

Blending the warmth of house music with the cold structural precision of house.

Learn more

ChillBeats

2:00amSaturday

2:00amSaturday

Good Morning Tirana

6:00amSunday

6:00amSunday

Top Hits

8:00amSunday

8:00amSunday

The day at Divan Radio starts with "Top hits"

Learn more

Deep House

10:00pmSunday

10:00pmSunday

Blending the warmth of house music with the cold structural precision of house.

Learn more

ChillBeats

2:00amSunday

2:00amSundayDivan Radio

128 kbps

Current track
TITLE
ARTIST

Background