Modë

Provoni flokët lejla e errët, nëse doni të ndryshoni pamje. Kjo ngjyrë është një nga tendencat për vitin 2018.  Mund të shkojnë mjaft dhe me prerjet e shkurtra të flokëve, por edhe ato mesatare e të gjatë. Lejlaja është një nuancë e thellë dhe transformuese me efekt të madh. Nuancat e lejlasë janë më të […]


Divan Radio

128 kbps

Current track
TITLE
ARTIST

Background