E dini çfarë është seksi astral ? Mësojeni tani

Written by on 05/02/2018

Jo gjithçka që ndodh brenda në dhomën e gjumit mbetet brenda saj. Shpeshherë marrëdhëniet intime projektohen në një dimension të ri, i njohur si dimensioni astral i cili përbën edhe trendin më popullor  poshtë çarçafëve për 2018-ën në Evropë. Po çfarë është ai? Projeksioni astral, apo eksperienca e jashtë trupit, është e zakonshme në fazën REM të gjumit, pra kur je mes gjumit dhe të qenit ende i/e vetëdijshme.

Është ky momenti kur je duke ëndërruar sikur po bie ose rrëshqet, dhe zgjohesh menjëherë. Seksi astral është kombinimi i këtij momenti me vetë marrëdhënien seksuale. Ka si qëllim të krijojë eksperienca intime shumë të mira ndërsa shpirti juaj është duke udhëtuar jashtë trupit. Ekspertët e përshkruajnë këtë si ‘’aftësi e shpirtit për të lënë i vetëdijshëm trupin dhe të udhëtojë diku tjetër’’.

Sipas gurusë së projeksionit astral Steve G. Jones, ne kemi mundësi të bëjmë seks me një shpirt tjetër, që do të thotë s’ka nevojë për masa mbrojtëse e as rrezik për shtatzëni të padëshiruara.

Tagged as

Divan Radio

128 kbps

Current track
TITLE
ARTIST

Background