Divan Radio – Top Hits

Today Best Music

Current track
Title
Artist

Background

” A je për Trip ” – Podcast me i ri në Divan Radio

Written by on 03/03/2018

“A JE PER TRIP” Podcast i ri, mundësuar nga Eugen Herri të cilin mund ta dëgjoni çdo të Hëne, ora 21:00 në Divan Radio
A je për Trip, Podcast ku ekspolorohen zhanër të ndryshëm muzike. Fokusohet në promovimin e vlerave të bandave/producentëve lokal por gjithashtu dhe atyre ndërkombtarë duke e ndërthurur atë me info mbi trake të caktuar.