Divan Radio – Top Hits

Today Best Music

Current track
Title
Artist

Background

Lady Gaga rrëmben skenën në filmin “A Star Is Born”.

Written by on 12/06/2018

Lady Gaga dhe Bradley Cooper rrëmbejnë skenën në trailerin e parë zyrtar për filmin “A Star is Born”, të cilin e drejton Cooper.

Traileri, i cili u publikua të mërkurën në 6 qershor, fillon me muzikantin Jackson Maine (Cooper) duke performuar në një koncert të hapur. “Baby it’s time to let the old ways die. It takes a lot to change, it takes a lot to try,” këndon ai, ndërkohë që më vonë tregohet duke ecur prapaskenë dhe duke hyrë në një makinë vetëm për të hapur një shishe me pije alkoolike.

Kur Maine zbulon një artiste në vështirësi, Ally (Lady Gaga), ai beson se fati i tij është kthyer. “I don’t sing my own songs…I just don’t feel comfortable,”(Unë nuk këndoj këngët e mia … thjesht nuk ndihem rehat), i thotë Ally Jackson-it. “Almost every single person has told me they like the way I sounded but they didn’t like the way I look.” (Pothuajse çdo person më ka thënë se i pëlqen mënyra se si dëgjohem, por ata nuk e pëlqenin mënyrën se si unë dukem).

Videoja tregon dyshen  që bie në dashuri, ndërsa fillon karriera e Ally dhe të dy udhëtojnë për të performuar së bashku. Në një pjesë te videos, Maine inkurajon Ally për të dalë në skenë me të, ajo në fillim refuzon por pastaj bashkohet me të për të kënduar para një turme që brohoriste për ta.

Traileri përfundon me Ally duke performuar këngën “The Shallow” para një audience të madhe. “I’m in the deep end, watch as I dive in. We’re far from the shallow now,”(Unë jam në fund të thellë, shiko si zhytem. Ne jemi larg nga cekët tani), i këndon ajo turmës.

Filmi i vitit 1937 me të njëjtin emër (i cili luajti në Janet Gaynor dhe Fredric March) ka të bëjë me një yll filmi që ndihmon një aktore të re në kërkim të famës ndërkohë që ai lufton problemet e tij. Filmi u rikrijua në vitin 1954 nga regjisori George Cukor, me aktorë kryesorë Judy Garland dhe James Mason, dhe përsëri në 1976, me Barbra Streisand dhe Kris Kristofferson.

Këtë herë Cooper ka sjellë një ndjenjë muzikore country ndryshe nga filmat e mëparshëm që kishin të bënin me aktrimin.“A Star Is Born” është planifikuar për të dalë në kinema në 5 tetor 2018. /Si.Com.AL/