Divan Radio

Divan Your Mind

Current track
Title
Artist


Lind Islami dhe Venera Lumani kanë publikuar këngën e re me titull ” Betohem “

Written by on 12/03/2018

Lind Islami dhe Venera Lumani kanë publikuar këngën e re me titull “Betohem”, të cilën e kanë shoqëruar me videoklip.

Muzikën e kësaj kënge e kanë bërë vet dy këngëtarët, derisa tekstin e ka shkruar Yll Limani.