Divan Radio

Top of the Charts

Current track

Title

Artist

Background

A Je Për Trip

A Je Për Trip

Scheduled on

Monday 23:00 23:59

Eugen Herri

Tagged as:
Podcast ku ekspolorohen zhanër të ndryshëm muzike. Fokusohet në promovimin e vlerave të bandave/producentëve lokal por gjithashtu dhe atyre ndërkombtarë duke e ndërthurur atë me info mbi trake të caktuar.

“A JE PER TRIP” – Every Monday  23:00 on 📻 http://divanradio.com  New Podcast with Eugen Herri
Podcast ku ekspolorohen zhanër të ndryshëm muzike. Fokusohet në promovimin e vlerave të bandave/producentëve lokal por gjithashtu dhe atyre ndërkombtarë duke e ndërthurur atë me info mbi trake të caktuar.


Read more

Podcast of previous episodes


Related news

Sorry, there is nothing for the moment.

A Je Për Trip team

Sorry, there is nothing for the moment.

A Je Për Trip crew

Eugen Herri (EugenWxird) is a beatmaker/producer based in Tirana, Albania who's music is a mix of jazzy soulful samples and groovy drum patterns. He's also apart of the duo called Shtepiaa.