Trendi i ri i ngjyrës të flokëve për 2018

Written by on 31/01/2018

Provoni flokët lejla e errët, nëse doni të ndryshoni pamje. Kjo ngjyrë është një nga tendencat për vitin 2018.

 Mund të shkojnë mjaft dhe me prerjet e shkurtra të flokëve, por edhe ato mesatare e të gjatë. Lejlaja është një nuancë e thellë dhe transformuese me efekt të madh.

Nuancat e lejlasë janë më të bukura të momentit.

Flokët e gjatë me ngjyrë lejla mund ti kombinoni mjaft bukur me një baluke, ndërsa tek flokët e shkurtër shkon shumë lejlaja e errët. Edhe nuanca e ngrohtë e lejlasë është e mrekullueshme për flokët e gjatë dhe me onde.

Tagged as

Divan Radio

128 kbps

Current track
TITLE
ARTIST

Background